Tjänster

Primärvård


Du kan tänka på oss som ditt djurs vårdcentral. Till oss vänder du dig  om ditt djur behöver vård eller profylaktisk behandling så som vaccinationer, besiktning eller kastration.


På ordinarie öppettider tar vi emot bokade besök för undersökning och behandling (Smådjur). Mottagningen är bemannad på vardagar. Boka tid genom vår onlinebokning eller ring. 


För dig med häst kan vi erbjuda hembesök för vaccination och besiktning. Vi åker också på förbokade besök till lantbruksdjur. Du bokar tid genom att  ringa eller maila (Mail endast lantbruksdjur & häst!). För villkorad läkemedelsanvändning och strategiskt förebyggande djurhälsoarbete (ViLA) har vår veterinär rätt kompetens.

Akutvård


Vi försöker alltid hjälpa till när ditt djur är akut sjukt. Vi har några akuttider på våra ordinarie öppettider. Om vi inte har möjlighet att ta emot så hänvisar vi dig vidare till djursjukvård med rätt kompetens. 


Kom ihåg att vid vissa sjukdomstillstånd behövs avancerad vård som bara djursjukhus kan erbjuda! 


Ring alltid innan du kommer med ett akut sjukt djur så att vi har möjlighet att ta emot eller hänvisa dig till rätt kompetens. 

Priser och Betalning 


Det kan vara svårt att ge en exakt prisuppgift vid utredande veterinärvård. Vi försöker alltid involvera dig som djurägare i de åtgärder som tas för att ge ditt djur en bra och anpassad vård. Fråga gärna om en preliminär prisuppgift. För våra vanligaste behandlingar har vi fastpris, ring gärna och fråga.  


Vid akutvård tillkommer alltid en akutavgift och vid behandling utanför ordinarie öppettider tillkommer jouravgift. 


Om ditt djur är försäkrat kan vi direktreglera ditt besök med ditt försäkringsbolag. Olika försäkringsbolag och försäkringstyper har olika villkor om ersättning, kontrollera gärna vad som gäller för din försäkring. 


Vid hembesök tillkommer alltid reseersättning om 85kr/mil. 


Betalning

Hos oss kan du betala med Swish eller Kort. Vi lämnar inte faktura.